<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45661" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жестоката съ...

Електрическа змиорка захранва с ток коледна елха (видео и снимки)

05 Декември 2019
1 3135

Електрическата змиорка Мигел захранва с ток коледната елха в аквапарка на Тенеси в САЩ, виждаме от кадрите на  The Independent

 

 

Аквариумът на змиорката е свързан към електрическа верига и така нейните импулси се предават по мрежата и стигат до украсата на елхата.

 

 

НЕТРАДИЦИОННА КОЛЕДНА УКРАСА С… КОТКА (ВИДЕО)

 

 

Змиорките издават слаби електрически импулси, докато търсят храна. Именно те предизвикват примигването на светлинките с разнообразна честота, което изненадва посетителите и създава впечатлението, че светлинките са „живи”.

 

 

""

 

 

Посетителите на аквапарка на Тенеси може би ще са шокирани да научат, че произходът на тази празнична атракция е живата змиорка в аквариума, но Мигел вече притежава свой профил в Twitter и се радва на внимание и популярност, особено сред децата.

 

 

ТРОГАТЕЛНА КОЛЕДНА РЕКЛАМА С 2-ГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ И С БЮДЖЕТ 100 ПАУНДА СТАНА ВАЙРЪЛ (ВИДЕО)

 

 

Електрическите импулси на Мигел му позволяват дори да споделя туитове, които биват разкодирани от студенти от отдела за иновации към Техническия университет в Тенеси. Сред тези туитове се срещат изявления като „Шазам!!!” и „каБЛАМЕРОО!!!!”.

 

 

""

 

 

Видеоклип, публикуван в акаунта, показва как змиорката Мигел се поклаща в аквариума си, а светлинките в коледното дърво се включват и изключват в такт с движенията му.

 

 

 

Източник: The Guardian

Видео: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции