Следва: Банкси потвъ...

Елтън Джон избухна в сълзи, след като не успя да продължи да пее заради пневмония (видео)

17 Февруари 2020
0 146

Сър Елтън Джон избухна в сълзи и беше принуден да слезе от сцената по време на концерт в Окланд, Нова Зеландия, заради пневмония, пише LADbible

 

 

 

 

72-годишният музикант загуби гласа си по средата на концерта. “Току-що напълно изгубих гласа си. Не мога да пея”, каза певецът пред тълпата. “Трябва да вървя. Съжалявам”, каза Елтън Джон и избухна в сълзи, облегнат на пианото си.  Публиката аплидира силно английския певец, докато той слизаше внимателно от сцената, подпомогнат от няколко асистенти, показват записи от концерта.

 

ЕЛТЪН ДЖОН: АЗ СЪМ ЕВРОПЕЕЦ, А НЕ ТЪП АНГЛИЙСКИ ИДИОТ! (ВИДЕО)

 

 

 

 

Звездата страда от атипична пневмония – вид белодробна инфекция, често причинена от бактерии или вируси. Тя е по-малко тежка от другите видове пневмония, като повечето страдащи не изискват медицинска помощ. Симптомите са сравними с тези на малко по-тежка настинка, често придружени от кашлица, болки в гърдите, в гърлото и главоболие. 

 

 

АДРЕСЪТ НА ЕЛТЪН ДЖОН И ОЩЕ 1000 ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ И ПОЛИТИЦИ ИЗТЕКОХА В МРЕЖАТА

 

 

 

 

Сър Елтън е бил прегледан от медик по време на концерта и въпреки болестта си, е успял да изпълни класики като „Candle in the Wind“ и „All the Girls Love Alice“.  Малко след като напусна сцената, Елтън Джон се извини на феновете си в емоционална публикация в Instagram.

 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции