Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Емилиано Сала бил изложен на въглероден окис при самолетната катастрофа
Емилиано Сала бил изложен на въглероден окис при самолетната катастрофа
По света
08-14-19
добавено
1779
прегледа

Футболистът Емилиано Сала, който загина в самолетна катастрофа над Ламанша, бил изложен на високи нива на въглероден оксид, разкрива нов доклад, цитиран от ВВС.

 

Кучето на футболиста Емилиано Сала си взе последно сбогом и разплака света

 

Сала и пилотът на летателния апарат Дейвид Иботсън катастрофираха на 21 януари при пътуване до Кардиф от френския град Нант.

 

Токсикологичните тестове върху тялото на футболиста показват, че нивата на СО в кръвта му са толкова високи, че могат да причинят припадък, безсъзнание или сърдечен удар.

 

Тялото на Иботсън все още не е намерено.

 

Разследването на инцидента продължава и засяга широк спектър от информация.

 

Разкриха последните зловещи гласови съобщения на Сала

 

Адвокатът на семейство Сала, Даниъл Мачоувър, заяви, че докладът повдига „допълнителни въпроси“. Според семейството е необходим подробен технически преглед на самолета.

 

"Семейството и обществеността трябва да знаят как въглеродният окис е могъл да влезе в кабината. Бъдещата безопасност на въздуха зависи от това да знаем колкото е възможно повече по този въпрос", посочи адвокатът.

 

 

Източник: ВВС