<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91536" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кристиан Ери...

Ериксен се пошегува със съотборниците си: “Май сте по-зле, отколкото аз. Притеснявам се за вас!”

14 Юни 2021
0 764

Кристиан Ериксен не е загърбил чувството си за хумор, въпреки че не се чувства добре и е в болница. Футболистът, който преживя сърдечен арест на терена по време на мача между Дания и Финландия от европейското първенство по футбол, вече е в стабилно състояние и предстои да му бъдат направени изследвания, които да установят причината за колабирането му по време на срещата, предава бТВ.

Един от лекарите, спасили Ериксен на терена, е българин (снимка)

Ериксен се пошегува със съотборниците си: &#8220;Май сте по-зле, отколкото аз. Притеснявам се за вас!&#8221;

Докато лежи в болничното легло той не пропуска да се чува със съотборниците си в датския тим и да им пожелае успех. Това заяви селекционерът Каспер Хюлманд, който преразказа последното видеообаждане на Ериксен, в което се е свързал с отбора.

Кристиан Ериксен отправи послание към феновете си от болницата

“Каза ни: “Не помня много от случилото се. Но повече се притеснявам за вас. Как сте? Май сте по-зле, отколкото аз. Аз се чувствам готов за тренировка още сега!”, сподели Хюлманд и добави:

“Това е типично за Кристиан. Той е не само страхотен футболист, а и страхотен човек!”

Ериксен се пошегува със съотборниците си: &#8220;Май сте по-зле, отколкото аз. Притеснявам се за вас!&#8221;

Селекционерът разкри, че Ериксен им е пожелал успех в следващите мачове. Датчаните играят срещу Белгия на 17 юни, а на 21 юни – срещу Русия. Те записаха загуба в мача с Финландия.

Топ футболни изпълнения от Кристиан Ериксен (видео)

“Той иска да продължим да играем. Беше успокояващо да го видим как се усмихва. Искам да се стегнем и да се представим добре заради Кристиан. Ще се постарая атмосферата да стане възможно най-нормална. Може би за някои времето до следващия мач е прекалено кратко, но може би точно това ще ни обедини”, каза още Хюлманд.

Ериксен се пошегува със съотборниците си: &#8220;Май сте по-зле, отколкото аз. Притеснявам се за вас!&#8221;

А във видеото горе можете да видите някои от майсторските изпълнения в игра на датския футболист, които от “Господарите” подбрахме за вас.

Източник: бТВ

Снимки: Reuters

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции