<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84599" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Българската ...

Еротични обяви и заплахи от финансовата пирамида, завлякла хора с милиони (РЕПОРТАЖ)

26 Февруари 2021
0 14186

Скъпи приятели, показахме ви още засегнати от дейността финансова пирамида, обвързана с вече отдавна познатите ни „Глобал Маркетс“. Имената на фирмите са нови – „Финанс Инженеринг“, „Гранд Рисърч“ и „Фин Инженеринг“, „Гранд Спот Маркет“, „Прогресива трейдинг“ и много други. Видяхме как служителите убеждават хората да инвестират, а след това се опитахме лично да се срещнем със стоящите зад схемата Йордан Моллов и Кирил Джабаров. В опит да спрат разследването от финансовата пирамида изпратиха репортер на Crimes.bg да атакува Виктория Симеонова и качиха нейни снимки в сайтове за платени сексуални услуги.

ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ: Как протече срещата на “Господарите” със служители на финансовата пирамида (3 ЧАСТ)

Заради обявите Виктория получи обаждания и съобщения с неприлично съдържание. Вчера Асоциацията на европейските журналисти в България, на която нашият репортер е член, излезе със становище, което беше изпратено и до „Репортери без граници“, както и до много български и европейски медии.

АЕЖ излезе с позиция за тормоза над репортерка на “Господарите” заради разследващ репортаж

Тормоз обаче далеч не бе наложен само над нея. Обърналите се към нас също са получавали заплахи от финансовите брокери, чиито истински имена разкриваме за първи път.

В хода на разследването до нас достигна и интересно четиво – книгата „Акула във ваната“, в която главните действащи лица от „Глобал Маркетс“ разказват историите си. Така още веднъж се потвърждават връзките между тях.

Всички тези заплахи и опити да бъдат дискредитирани журналисти само показват, че работата ни е в правилната посока. Време е Прокуратурата да се заеме сериозно със случая, за да няма повече жертви на продължаващата вече толкова години схема.

Ние ще продължаваме да настояваме институциите да си свършат работата, а вие ни сигнализирайте на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви подобни злоупотреби и измами.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Stanimir

    02 Март 2021

    https://www.youtube.com/watch?v=hQrhFbVpWMo

Покажи всички Скрий

Реакции