Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Ето и позицията на таксиметровия шофьор, свалил пътници
Ето и позицията на таксиметровия шофьор, свалил пътници
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
07-20-18
добавено
107825
прегледа

Скъпи приятели, разказахме ви за грозна случка, при която водач на такси свали жена и внуците и.

 

Жена е пристигнала от Лондон и заедно с внуците си се е качила в колата на таксиметровия шофьор Петър Караиванов. Според нея той не е пожелал да й помогне с куфарите и се е държал изключително нагло. Човекът зад волана е бил ядосан, обиждал я, а след като тя е снимала картата му, за да знае с кого се вози, шофьорът я свалил принудително от колата.

 

Влади Василев се срещна с шофьора, за да разкаже и той своята позиция. По думите му в рамките на километър жената се държала зле и е скъсала нервите на водача с поведение и изказ. Скандалът започнал, когато Петър видял, че жената и трите деца са седнали отзад и помолил някой от тях да седне отпред, защото на задната седалка има само три колана и по закон се возят трима човека.

 

След това тя снимала работната му карта и казала, че ще го качи в интернет. Той отвърнал, че не е съгласен. Това било втори повод за разпалзаве на страстите.