Следва: Калин Янакие...

Ето как Мариела Иванова отговори на обвиненията на Георги Флоров (РЕПОРТАЖ)

27 Август 2020
0 3874

Скъпи приятели, наскоро ви показахме разказа на Мариела Иванова – българка,  живееща в Германия, която сподели как набиращия в момента популярност като активен контрапротестиращ Георги Флоров я е излъгал с 1100 евро във вид на хонорар за участие на Тони Дачева в нейния ресторант.

Вижте как Георги Флоров завлича хора с хонорари за изпълнители (РЕПОРТАЖ)

Още в този материал Флоров обеща в интервю да представи гледната си точка. Вчера вечерта обаче в телефонен разговор с репортерката ни Виктория Симеонова той категорично отказа да застане пред камерата ни. В продължилия 15 минути телефонен разговор с него той представи версията си – Мариела Иванова му дължала пари, затова му изпращала „семейни помощи“.

Чуйте пълния запис на телефонния ни разговор с Георги Флоров, представящ се за мениджър на музиканти (РЕПОРТАЖ)

Обърнахме се отново към Мариела Иванова, за да чуем как тя ще отговори на нападките и заплахата за съд. Тя обясни каква е причината основание за превода да бъде именно „семейни помощи“, представи и документи за извършени плащания към Флоров на хонорара, за който той твърди, че не му е платен. Българката известна и с благотворителните си акции заяви, че ще се радва да се изправи в съда срещу Флоров, за да излезе най-после истината на яве.

Ние оставяме съда да си свърши работата и ще следим хода на делото, а вие ни сигнализирайте за всякакви злоупотреби.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Simona Krusashka

    29 Август 2020

    Репортажа, добре! Ама спри да ги размахваш тези ръце, много е дразнещо :)

Реакции