<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100457" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте дали ст...

Ето кои футболни отбори издигнаха кандидатурата на Бербатов за шеф на БФС

20 Септември 2021
1 522

Няколко клуба, сред които и такива от efbet Лига, се подписаха официално под кандидатурата на Димитър Бербатов за шеф на Българския футболен съюз.

Боби Михайлов: Генезисът на една оставка (видео)

Кандидатурата е издигната от отборите на ПФК “ЦСКА” (София), ПФК “Берое” (Стара Загора), ПФК “Пирин” (Благоевград), ФК “Места” (Хаджидимово), ОФК “Беласица” (Петрич), ФК “Победа 13”, ФК “Ком” (Берковица) и ФК “Локомотив” (Каспичан).

“Смятам да продължим кампанията си така, както се представях на терена и както смятам да ръководим БФС – честно, открито и в духа на феърплея. Само така може да се справим с наложените сенчести практики и да направим всичко възможно за едно по-добро бъдеще на българския футбол – заедно”, пише Бербатов при обявяването на новината.

За момента съдът е постановил конгрес на БФС за избор на председател да има на 12 октомври. Редовният конгрес обаче е на 22 март 2022 г. БФС и Боби Михайлов правят всичко възможно с процедурни хватки да отложат конгреса и да проведат редния догодина.

Източник: Фейсбук

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции