<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89993" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИзСпортен Св...

Жан Виденов цитира рицари джедаи и обърка поп кралици (видео)

26 Май 2021
0 2891

Бившият премиер Жан Виденов, печално известен с пълния провал на правителството на БСП от 1997, хиперинфлацията, зърнената криза, свален с масови протести и нахлуване на граждани в Парламента…

…та този Жан Виденов се завърна в политиката като организационен секретар на „Ляв съюз за чиста и свята Република“, съставен от комунисти и русофили.

Жан Виденов освен абсолютното объркване относно популярността си сред хората, несвързано цитира рицарите джедаи и ордена на ситите от Междузвездни войни, направи аналогия с хит на Кристина Агилера от преди 14 години, който даже не е неин, а на Бритни Спиърс.

Все пак целта е постигната и известен медиен шум се създаде около личността на г-н Виденов. На пресконференцията за представяне на съюза Илиана Беновска от радио „К2“ и Ива Николова от Пик ТВ успяха да спретнат мини скандал, обидени на тема „журналистика, свобода на словото“ и т.н.

Да… беше тотално сюрреалистично да изгледаме цялото нещо. В България политическата машина на времето явно се е счупила и се нуждае от сериозен ремонт.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции