<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=68582" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бразилският ...

Жената, заснета да кашля в лицето на бебе, беше отстранена от работа

08 Юли 2020
0 3664

Жената, която беше хваната да кашля върху детето на друга жена, тъй като не е имало социална дистанция в магазин, е загубила работата си в училище в Калифорния, пише The Independent.

Училищен район Oak Grove заяви, че жената, чието име остава неизвестно за медиите, вече не работи в училищния квартал в Сан Хосе, Калифорния.

Жена сваля маската си нарочно, за да се изкашля в лицето на бебе (видео и снимки)

„Искаме да информираме нашата общност, че служителят в областта, за когото се твърди, че си е позволил такова поведение, вече не е служител на нашия окръг“, казва в изявление училищния квартал Oak Grove.

This image has an empty alt attribute; its file name is suspectwoman-1024x577.jpg

И добавя: „Най-важният приоритет е безопасността на нашите ученици и благополучието на всички деца в общността, която обслужваме. Не толерираме поведение от страна на служител, който компрометира безопасността на всяко дете.”

В изявлението не се казва дали жената сама е решила да напусне работата си или е уволнена.

Полицейското управление на Сан Хосе каза миналия месец, че жената е махнала маската си за лице, приближила се до лицето на бебето и се е изкашляла 2-3 пъти“, докато е била в магазин „Йогуртленд“ на 12 юни. Тогава полицейското управление публикува видеоклип от камера за видеонаблюдение, показващ момента, в който жената се приближава към бебето.

This image has an empty alt attribute; its file name is screenshot.2-13.jpg

Мирея Мора, майката на детето, вярва, че действията на жената са расово мотивирани, защото тя и детето ѝ са с латино произход.

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции