Следва: Забелязано в ...

Жената, която обвини Неймар в изнасилване: Под заплаха съм! (видео и снимки)

08 Юни 2019
31 28882

Жената, която обвини в изнасилване един от най-големите футболни звезди в света – Неймар, твърди, че е под постоянна заплаха. "Той може да има пари, той може да купи света, но аз казвам истината!", заяви Найла Триндаде, цитирана от Buzzfeednews.

 

 

 ""

 

 

Тя твърди, че Неймар я е изнасилил по време на пътуване до Париж. "Нямам живот. Някой изпочупи апартамента ми, не мога да се грижа за сина си“, разказва Найла.

 

 

БРАЗИЛСКАТА ЗВЕЗДА НЕЙМАР ПОЛУЧИ ОБВИНЕНИЕ В ИЗНАСИЛВАНЕ

 

 

В полицейски доклад от 31 май, подаден в Сао Пауло, Бразилия, се казва, че жената е комуникирала с Неймар да Силва чрез Instagram. Неймар, както е известен сред феновете, играе за националния футболен отбор на Бразилия и за френския футболен отбор Пари Сен Жермен, който му плаща около 1 милион долара на седмица.

 

 

""

 

 

26-годишният модел казва в жалбата, че Неймар ѝ осигурил самолетни билети и настаняване в парижки хотел през май. Срещата започнала нормално. В един момент обаче Неймар станал агресивен и запонал да насилва сексуално жената.

 

Моделът признава, че първоначално е харесвала Неймар и искала да прави секс с него.„Нещата се промениха драматично при първата ни среща“, каза Де Суза. „Той беше агресивен, съвсем различен от момчето, което познавах от съобщенията. Тъй като наистина исках да бъда с него, си казах: Добре, ще се опитам да се справя с това. След малко целувки и галене той започна да ме ударя… тогава започна да ме боли много, и аз го помолих да спре, защото ме боли", добавя жената в интервюто. Според Найла, Неймар се е извинил, но след това продължил да я наранява, докато правят секс.

 

 

КОЛАЖИ СЪС ЗАВЪРТАНИЯТА НА НЕЙМАР ПРЕВЪРТЯХА ИНТЕРНЕТ

 

 

Найла напуснала Париж на 17 май, но не подала жалба, тъй като била "доста емоционално разтърсена и уплашена“. Неймар категорично отрича обвиненията. Неговите адвокати също към момента отказват коментар. 

 

 

""

 

 

Найла Триндади обаче реши да излезе наяве и да разкаже за преживяното. Тя сподели, че е получила множество заплахи в интернет от потребители, защитаващи Неймар. "Ще ме убият и ще кажат, че съм се самоубила, а жените ще продължат да бъдат изнасилвани, изнасилвани, изнасилвани и третирани като боклук !!!!! ”, пише Найла в социалните мрежи.

 

 

 

В неделя, преди името на Триндаде да бъде оповестено публично, Неймар отрече обвиненията, заявявайки, че това е "капан". В интернет се появи и видео запис, за който се твърди че е от нощта на срещата между двамата в Париж. Във видеото първоначално мъж и жена се прегръщат и целуват, но след това дамата започва да го удря и да крещи. Не е потвърдено дали двойката от видеото действително са Неймар и Найла. 

 

 

""

 

 

Неймар настоява, че срещата в Париж е била „връзка между мъж и жена, в рамките на четири стени, където се случват неща, нормални за всяка двойка“.

 

 

Източник: Buzzfeednews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции