Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Жената, намерена жива след 17 дни в горите на Хавай, с емоционален разказ (видео и снимки)
Жената, намерена жива след 17 дни в горите на Хавай, с емоционален разказ (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
05-27-19
добавено
58959
прегледа

Жената, която беше намерена жива в горите на Мауи в петък, след като бе в неизвестност цели 17 дни, сподели, че е водила битка със себе си, за да не се предаде, пише The Guardian.

 

НАМЕРИХА ЖИВА ТУРИСТКА, ИЗЧЕЗНАЛА ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ НА ХАВАЙ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Аманда Елдър разказа във видео, че е имало моменти, в които си е казвала: "Единственият ми избор е между живота и смъртта."

 

 

 

 

"Чух глас, който ми казва: "Ако искаш да оживееш, продължавай да вървиш!" И всеки път в който се усъмнявах в моята интуиция, нещо ми подсказваше или пък ме спираше - падаше клон върху мен, или стъпвах накриво", разказа 35 годишната Елър, която е йога инструктор.

 

Елър изчезна на 8 май. Нейната бяла Тойота беше намерена на паркинг в резервата Макауао, с портфейла ѝ и мобилния ѝ телефон в нея. Хиляди доброволци се включиха в издирването, а родителите ѝ предложиха награда от 10 000 долара.

 

 

Източник: The Guardian