Жена бе въвлечена като шофьор на банков обир при първа среща с мъж от приложение за запознанства (снимки)

16 Февруари 2020
0 1078

Нищо неподозираща жена се оказа шофьор на банков обирджия при първата им среща на живо, след като се запознали през чат приложение, пише LadBible

 

 

Всичко започнало през 2016 година, когато анонимна жена от Масачузетс, САЩ решила да излезе на първа среща с Кристофър Кастило, когото до момента била виждала само на снимка.

 

 

Жената се приготвила за срещата и тръгнала към Род Айлънд да го вземе от жилището на родителите му. Оттам двамата продължили пътя си заедно. 

 

 

Въпреки, че Кристофър пиел вино в колата през целия път, жената не се впечатлила от това първо негово „престъпление”.

 

 

 

 

С подобно хладнокръвие тя погледнала и когато той я помолил да спре край банка, като си помислила, че смята да изтегли малко пари в брой. Събитията обаче взели неочакван обрат, когато Кастило се върнал запъхтян в колата с тъмни очила и шапка, стискащ в ръце пистолет и 1000 долара.

 

 

 

 

„Карай, по дяволите!”, викнал той на паникьосаната жена, която се оказала в ролята на шофьор на банков обир. Тя подкарала колата и продължила, докато  зърнала светлините на полицейска кола да ги настигат. Кастило се опитал да се скрие, докато полицаите помолили жената да излезе от колата.

 

 

На униформените не им трябвало много време да намерят 44-калибровия пистолет, очилата и шапката, както и портфейлът с откраднатите пари.

 

 

Тази седмица на Кристофър Кастило бе предявено обвинение от съда в Бристол Каунти за въоръжен обир и три обвинения за оказване на съпротива при арест на полицай. Осъден е на пет години затвор.

 

 

МЪЖ ИНСЦЕНИРА ФАЛШИВ ВЪОРЪЖЕН ОБИР, ЗА ДА ПРЕДЛОЖИ БРАК НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ (ВИДЕО)

 

 

Колкото до спътницата му, на нея не е предявено обвинение,  но тя сама си е забранила ползването на приложения за запознанства за цял живот.

 

 

Източник: LadBible.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции