<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88668" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Млада майка и...

Жена в менопауза роди еднояйчни тризнаци – събитие с вероятност 1 на 200 милиона (снимки)

07 Май 2021
0 2494

Жена, започнала менопаузата в 30-те си години, е станала майка на напълно идентични тризнаци, пише Daily Mail.

След осем месеца в опити да забременее по естествен път, Холи Гамбрел от Тексас, 32-годишна, е разбрала от лекарите, че навлиза в менопауза. Тя и съпругът ѝ обаче, 34-годишният Дейвид, били решени да станат родители, дори ако това означава да се използва анонимен донор на яйцеклетки.

Приятели и семейството на двойката помогнали, събирайки пари за процедурата в размер на 30 000 долара. През май 2019 г. Холи избрала донор с подобни на нейните характеристики като руса коса и страст към тичането.

А през септември 2019 г. тя и мъжът ѝ научили, че оплодената яйцеклетка се е разделила на три. Според лекарите, шансът това да се случи е 1 на 200 милиона.

Бременността е преминала успешно и Рори, Райдър, Рет вече са на една годинка.

„Понякога оставам без думи, защото не мога да повярвам, че имам три бебета“, споделя майката. И добавя: „Искам и другите хора да знаят, че винаги има начин – дори и всичко да не мине точно така, както са си го представяли“.

„Бях съкрушена от това, че няма да имам собствено дете, но съм щастлива от факта, че съпругът ми успя да се сдобие със собствено биологично бебе“, разказва още Холи.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции