<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=98745" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хотелиери и р...

Жена, държана на работа срещу мизерно заплащане и нощувка в мазето на хотел, осъди шефа си на £50 000 обезщетение

07 Септември 2021
0 7157

Възрастна икономка на хотел в Уелс, чийто работодател я държал на мизерно заплащане и срещу нощувка в мазето, го осъди да ѝ изплати компенсация от 50 000 паунда (58 000 евро), предава LadBible.

69-годишната Джули Майлс работила по 60 часа на седмица срещу мизерното заплащане от 1,41 паунда (1,68 евро) на час и в края на работния ден отивала да спи на стол в мазето на Грейт Уестърн хотел в Абъргавени, Уелс.

Възрастната жена, която имала грижата за готвенето и почистването на хотела дала шефа си на съд затова, че няма къде да отседне, а е принудена да обитава мазето на сградата. На всичкото отгоре, 67-годишният мениджър на име Хесп, който е женен, трикратно е тормозил сексуално подчинената си, която е държал в почти робска зависимост.

Най-младата тото-милионерка в Англия вече изхарчи печалбата си от 1,8 милиона паунда (снимки)

Изслушването установи, че Хесп се е възползвал от финансовите затруднения на г-жа Майлс, оставяйки я безсилна да каже или направи нещо.

Към момента тя е получила общо 55 194 паунда за неоторизирани приспадания на заплатите си, обезщетение за несправедливо уволнение, пари за неупотребен отпуск и обезщетение за нараняване на чувствата в резултат на сексуалния тормоз, на който е била подложена.

Източник: LadBible

Снимки: Gooogle maps, Booking.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции