Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Жена живее със 130 котки в малък апартамент в Москва, след като преди време прибрала една бременна (видео и снимки)
Жена живее със 130 котки в малък апартамент в Москва, след като преди време прибрала една бременна (видео и снимки)
ЗооГосподари Вземи EMBED
Loading the video...
02-14-20
добавено
3343
прегледа

Жена стигнала до невероятната цифра от 130 котки, които отглеждала в малкия си апартамент в Москва, след като преди четири години прибрала от улицата една бременна котка, пише DailyMail.

 

 

Съседите в блока надигнали ропот заради миризмата и шума, които се носели от жилището ѝ. Благотворителна организация се заела със задомяването на бедстващите животни и до момента е намерила подслон за 50 от тях. Но остават още 80.

 

 

СТОПАНКАТА НА 17 КУЧЕТА И КОТКИ УСПЯ ДА ГИ НАКАРА ЗА ЗАСТАНАТ МИРНО ЗА ОБЩА СНИМКА

 

 

Жената била разведена и живеела в малко едностайно жилище, превърнато от нея в котешки приют. Изхранването на животните поглъщало почти всичките ѝ средства, но дори съседите не предполагали за бройката им, преди да дойдат спасителите.

 

 

На снимката отляво - доброволка от "Зоо защитници"

 

 

„Открихме 130 изгладнели, но добронамерени котки”, разказа доброволка от организацията за закрила на животните. „Животните битуваха в ужасяващи условия. В жилището, състоящо се от коридор, стая и кухня, те буквално се трупаха на камари наоколо. Вече успяхме да настаним част от тях, но имаме трудната задача да задомим още към 80 котки.”

 

 

 

 

Организацията „Зоо защитници” е предприела кампания в социалните мрежи за набиране на средства за отглеждането на останалите животни.

 

 

 

Източник: DailyMail

Снимки: East2west