Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Жена издирва трактора си, полицията спи
Жена издирва трактора си, полицията спи
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
06-29-15
добавено
16298
прегледа

Ощетена жена, вместо полицията, прави разследване на нагла кражба - задигнат е нейният трактор за близо 200 000 лв. и до момента извършител не е открит. Разследването е почти изцяло от нейна страна, докато полицията не прави нищо по въпроса.

 

Жената споделя пред нашия репортер Боби Ваклинов, че е намерила записи от бензиностанция, където ясно се виждат лицата на крадците. Разследващите обаче до момента не са осъществили никакви издирвателни действия. Пострадалата от кражбата дори е открила и кола със съучастник на крадеца.

 

Междувременно 4-ма души, нямащи нищо общо със случая, се свързали с нея, за да й поискат откуп. Заедно с полицията откупът от 10 000 лв. бил предаден на лъжците, те били арестувани, като в момента служителите на реда ги пускат един по един, но даденият откуп не се връща.

 

Вижте повече за този скандален случай, в който от МВР спят...