<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=47013" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Камера на звъ...

Жена крещи на китайски студенти в Америка да говорят на английски (видео)

24 Януари 2020
0 203

Жена вдигна грозен скандал в автобус в Масачузетс, САЩ, крещейки на група китайски студенти да говоря на английски, щом са дошли в Америка. В спора на расистка основа се намесват и други пътници в автобуса, пише Daily Mail. Случаен свидетел на скандала заснел видео, което беше разпространено в социалните мрежи. Част от кадрите можете да видите по-горе.

 

 

ПОЛИЦАИ В АМЕРИКА ЗАСТРЕЛЯХА ЦВЕТНОКОЖ МЪЖ, КОЙТО ПРОДАВА ДИСКОВЕ НА УЛИЦАТА (ВИДЕО 18+)

 

 

""  ""

 

Жената направила забележа на групата студенти, които разговаряли помежду си на китайски. "Обичам китайци, обичам корейци, но е хубаво да говорите на английски, щом сте дошли в Америка", казва жената във видеото. В спора се включва друг мъж, който казва, че в Америка няма официален език. 

 

 

""

 

 

Скандалът ексалира, стига се до обиди и напрежение, което налага шофьорът на автобуса да извика полиция. Униформените влизат в автобуса и започват да разпитват жената. Тя е силно разстроена от случилото се, но все пак полицаите я свалят от превозното средство. Всички свидетели са разпитани. Видеото от скандала стана хит в мрежата и предизвика остра полемика. 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции