<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82526" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха ст...

Жена намушка от ревност съпруга си заради секс-снимки, на които се оказа, че е самата тя

27 Януари 2021
0 4838

В Мексико осъдиха жена, намушкала съпруга си с нож в пристъп на ревност, след като намерила снимки, на които той прави секс с по-млада от нея, преди да осъзнае, че това е тя самата, пише LadBible.

Полицията била повикана от сигнал за домашно насилие в къща в Сонора, след като съседите чули женски писъци отвътре. Когато униформените се озовали на мястото, намерили мъжът да лежи на пода с няколко кървящи рани от намушкване с нож по ръцете и краката. Жената, идентифицирана като Леонора Р., била арестувана на място.

Жена намушка от ревност съпруга си заради секс-снимки, на които се оказа, че е самата тя

Според медиите, жената грабнала ножа и се нахвъртлила върху “неверния” си мъж, след като видяла горещите снимки и помислила, че на тях той се вихри с друга, по-млада от нея. Съпругът Хуан пък успял да изтръгне оръжието от ръцете ѝ и успял да ѝ поиска обяснение за внезапната ѝ ярост.

Ревнивата съпруга обяснила за снимките и тогава мъжът ѝ припомнил, че на тях са те двамата. След като минало известно време, жената най-после се съгласила, че става въпрос за техни съвместни снимки, направени година преди двамата да се оженят.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции