<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=67956" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пополина Вок...

Жена на бензиностанция не може да уцели от коя страна е резервоарът на колата ѝ (видео)

30 Юни 2020
0 1918

На всеки се е случвало да спре за гориво с грешната страна на колата си спрямо колонката. На някои дори им се е случвало доста повече от веднъж в живота. Но на жената от това видео ѝ се налага да обикаля колонките още и още, и всеки път се оказва, че е сбъркала. Вижте серозните мъки, които изпитва в продължение на дълги минути тя, заснети от случаен свидетел и споделени във Facebook.

Човекът, качил видеото, стоял в колата си и чакал жена му да се върне от бензиностанцията, когато забелязал, че нещо нередно става с една от колите, паркирани край колонките за гориво. Едва на третият път той включил камерата на телефона си и започнал да записва тази житейска комедия, на която освен случаен свидетел, станал и главен коментатор.

Жена на бензиностанция не може да уцели от коя страна е резервоарът на колата ѝ (видео)

Причудливата сценка нямаше да има толкова силен ефект ако дамата, която се оказала главна героиня без да осъзнава, не демонстрирала пълно самообладание и непоколебимост, въпреки безкрайната верига от повторения на несъстоятелните ѝ действия.

Докато записва лутанията ѝ, мъжът коментира с жена си в един не по-малко интересен разказ ставащото пред очите им. Вижте видеото и се насладете сами!

Видео: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции