<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89428" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оптическа ил...

Жена организира и плати фалшива сватба, за да накара бившето си гадже да ревнува (снимки)

18 Май 2021
0 5627

24-годишна студентка от Франкфурт, Германия, инсценира собствената си сватба, за да накра бившето си гадже да я ревнува, пише DailyMail.

Младата бизнесмениджърка Сара Вилард се разделила с приятеля си още през 2019 година, но вместо да потъне в скръб и отчаяние, решила да се позабавлява на негов гръб като организира фотосесия и видео, документиращи всички етапи на една сватба.

Само три месеца след раздялата им, Сара изпълнила всички сложни подготовки по една сватба, като дори наела актьор, който да изиграе нейният младоженец.

„Двойката“ беше снимана да празнува „сватбата“ си в пищната вила Кенеди във Франкфурт, а Сара дори поканила приятелите си. Снимките от инсценираното пиршество тя публикувала в TikTok с цел новината да достигне до когото трябва и той да проумее какво пропуска.

Британка излъга, че е болна от рак, за да събере пари за сватбата си (снимки)

“Той разбра чрез Instagram и ми изпрати съобщение на следващия ден и беше разтревожен, защото смяташе, че съм му изневерявала, докато бяхме заедно”, каза Сара.

“Това, разбира се, не беше така” допълни Сара. “Но той дойде в къщата ми и искаше да говори с мен след това. Само че аз не откликнах на поканата му.”

Сара се почувствала много „доволна“, че сложният ѝ план е сработил и веднага след това побързала да блокира профила на бившия си и да го изтрие от социалните си мрежи и живота си.

Мълния падна по време на сватба точно докато младоженецът казва, че 2020-та е кофти година (видео)

Мнозина хора останали шокирани от сумите, които младата жена похарчила за сладкото си отмъщение. Според думите на Сара обаче усилието си струвало. До момента видеото е видяно над 400 000 пъти, а коментарите под пубкликацията са повече от 4000.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции