Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Жена от Обединените Арабски Емирства иска развод заради „прекалената любов“ на съпруга си
Жена от Обединените Арабски Емирства иска развод заради „прекалената любов“ на съпруга си
08-23-19
добавено
10968
прегледа

Жена в Обединените арабски емирства поиска развод, заради „прекалената любов“ на съпруга си. Пред съда в Фуджейра жената разказала, че мъжът ѝ много помага в домакинската работа и я обсипва с подаръци. Той бил много мил и любящ и тя се задушавала от неговата прекалена любов, пише Daily Mail.

 

 

ПРИНЦЕСАТА НА ДУБАЙ ВЗЕ 31 МИЛИОНА И ИЗБЯГА ОТ СЪПРУГА СИ (ВИДЕО)

 

 

„Той дори ми помага с чистенето на къщата, без да го моля. Аз обаче се задушавам от тази неговата изключителна любов и обич“, казва съпругата. Жената споделила още, че с мъжа ѝ никога не са се карали по време на дългогодишния им брак.

 

 

КОЛКО МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ СЛЕД РАЗВОДА ДУБАЙСКАТА ПРИНЦЕСА ХАЯ?

 

 

Когато тя се оплакала, че мъжът ѝ е напълнял, любящият съпруг веднага започнал строга диета и упражнения, за да влезе във форма. Дори това обаче не зарадвало недоволната съпруга, която се оплакала пред съда от „многото подаръци и прекалените комплименти на мъжа“. 

 

 

 

 

 „Копнея за един нормален семеен спор, но това изглежда невъзможно с моя романтичен съпруг, който винаги ми прощава и ме обсипва с ежедневни подаръци“, казва още жената от Обединените Арабски Емирства.

 

 

Източник: Daily Mail