<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99176" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тръмп заяви, ...

Жена подаде фалшив сигнал за бомба на летище в САЩ, след като изпусна полета си (снимка)

10 Септември 2021
0 566

Жена от Чикаго подаде фалшив сигнал за бомба на летище във Флорида, след като изпусна полета си и бе арестувана от полицията, предава Chicago Sun Times.

46-годишната Марина Вербитски поискала да премине през контрола със съпруга и детето ѝ, но им било отказано от персонала на летището, тъй като самолетът на компоанията JetBlue вече маневрирал по пистата. Жената опитала да обясни, че синът ѝ е на училище на следващия ден и не могат да си позволят да пропуснат полета, но след като това не убедило служителите, тя се ядосала и заявила, че в багажа ѝ има бомба.

Жена подаде фалшив сигнал за бомба на летище в САЩ, след като изпусна полета си (снимка)

“Тя се е ядосала на персонала, че не им позволяват да се качат в самолета. Използвала е нецензурни думи и дори е заявила, че в чекирания ѝ вече багаж е заложена бомба”, съобщават от местната полиция.

Вербитски е била арестувана на момента. Полетът отменен. Всички пътници – евакуирани, а специален отряд веднага е претърсил багажното отделение. Оказало се, че в нейния куфар няма бомба, но това не отменило поставянето ѝ зад решетките при максимална степен на сигурност непосредствено до съдебната палата на окръг Брауърд.

Жена се опита да отвори вратата на самолет по време на полет, залепиха я с тиксо за седалката (видео)

За фалшивата заплаха на Вербицки била определена гаранция в размер на 10 000 долара и е било розпоредено изследване за психичното ѝ здраве.

Близък до семейството, пожелал анонимност, твърди че става въпрос за грешка.

Дрогиран мъж скочи от излитащ самолет в Лос Анджелис (видео)

“Тя се е изнервила, понеже синът ѝ е трябвало да отиде на училище на следващия ден. Получила се е каша, но определено не е това, в което е обвинена.”

Жена подаде фалшив сигнал за бомба на летище в САЩ, след като изпусна полета си (снимка)

Според федералното законодателство на САЩ фалшивата бомбена заплаха се наказва с до 15 години лишаване от свобода и 10 000 долара гаранция, тъй като е престъпление от втора степен на обществена опасност.

Източник: Chicago Sun Times

Снимки: Pixabay

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции