Следва: Мъж по бельо ...

Жена подкара минивана си през гробище на ветерани в САЩ, за да избегне задръстването (видео и снимки)

12 Май 2020
0 1149

Жена реши да мине с минивана си направо през паметните плочи на ветераните от войните, за да избегне навалицата след тържество в Националния гробищен парк в Хюстън, Тексас, пише DailyMail.

Жената била един от многото посетители на гробищния парк, дошли за отбелязването на 75-годишнината от края на Втората световна война.

След края на въздушното шоу, хората започнали да се разотиват от мястото. Жената обаче била по-нетърпелива от останалите и решила да изпревари колите направо през тревата.

Свидетел на инцидента станала Аманда Хил, дошла да се поклони на гроба на своите деди. Пред медиите тя споделила, че „жената се опита да се върне назад, след което качи колата си на бордюра, където са погребани дядо ми и баба ми”.

10-годишно момче подкара колата на баща си със 100 км/ч в гонка с полицаи в Русия (видео и снимки)

„Майка ми отиде при нея, за да ѝ направи забележка, а тя просто отвърна, че трябвало да побърза да си тръгне”, допълва Аманда.  

Аманда и близките ѝ опитали да попречат на маневрата на жената, когато миниванът наближил гроба на дядо ѝ – лейтенант от ВВС, участвал в бомбардировките над Германия. Други хора се включили като ѝ извикали отстрани, но жената не се трогнала нито от виковете, нито от факта, че я снимат, докато предприема светотатствената маневра.

Жена бе въвлечена като шофьор на банков обир при първа среща с мъж от приложение за запознанства (снимки)

От полицейското управление на окръг Харис са заявили, че до момента шофьорът на минивана не е идентифициран, както и не са постъпили сигнали за инцидента. За случая е съобщено единствено в медиите, които са го отразили.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции