<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42843" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зомби-подоби...

Жена похарчи десетки хиляди за пластични операции, за да прилича на секс кукла (снимки)

29 Ноември 2019
0 19369

Еротичен модел похарчи над 33 000 британски лири (близо 76 000 лева) за пластични операции в опит да изглежда като секс кукла, разказва LADbible.

 

 

КАК 22-ГОДИШНА БЪЛГАРКА СЕ ПРЕОБРАЗИ НАПЪЛНО СЛЕД 15 ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

 

БЪЛГАРСКОТО БАРБИ: НЕ СМЯТАМ, ЧЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МЕ СЪДИ ЗА ИЗБОРА МИ (ВИДЕО)

 

 

28-годишната Ариан Сейнт Амур от Монреал, Канада започнала работа като стриптизьорка след колежа. С парите, изкарани с голи танци, започнала да прави подобрения на тялото си. Въпреки, че имала голям бюст, тя искала екстремно-огромни гърди.

 

Младата жена премахнала шест ребра, инжектирала си хиалурон в устните и скулите, направила някои подобрения и на носа си. Благодарение на новия си външен вид, тя се превърнала в успешен секс фетиш модел.

 

 

 

 

„Рядко оставям хората безразлични, получавам поздравления за външния си вид както от жени, така и от мъже, но не са рядкост и отрицателните коментари, подигравки и закани от околните”, споделя Ариан.  

 

 

 

 

„Не обръщам особено внимание на лошите реакции и коментари. Винаги съм бил в света на фетиша. Обичам да нося корсети и секси латексови тоалети. Когато бях на седемнадесет години, учех моден дизайн. Около две години и половина по-късно започнах да се събличам за пари, за да мога да инвестирам в мои модни модели и латексови дрехи”, казва още младата жена.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=CiSClUkXTqM

 

 

 

Тя признава, че желанието за по-големи гърди е това, което я е вкарало в света пластичната хирургия. 

 

 

 

 

По думите ѝ това да си фетиш модел изисква да си дързък и екстремен в начина, по който изглеждаш. “Моето тяло и дрехи ме правят перфектно изглеждащата секс кукла”, казва още Ариан. Тя споделя, че нейният приятел е доволен от това и я подкрепя. “Моето послание към всички е да бъдеш това, което искаш да бъдеш. Имаме само един живот и трябва да го изживеем максимално”, казва още секс моделът.

 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции