<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82635" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Валери Симео...

Жена се включи на живо по BBC от дома си, а на рафта зад нея лъсна огромна секс-играчка (видео)

28 Януари 2021
0 15148

Зрителите на програмата на БиБиСи-Уелс станаха свидетели на неочаквано зрелище при включването на живо на млада жена, която коментира безработицата вследствие на ограничителните мерки срещу коронавируса. Тя се появи в ефир с голяма секс играчка на видно място на етажерката зад гърба си.

Ивет Амос участва на живо в дневната емисия новини по БиБиСи от дома си в Кардиф, Уелс, когато наблюдателни зрители забелязаха, че някъде там зад нея нещо необяснимо стърчи и привлича вниманието им. Докато младата жена обяснява, че хората са “подмятани от работата си” в резултат на пандемията, погледите на мнозина се насочиха към горния рафт на библиотечката зад нея.

Не е изключено всичко това да е било само шега. Ако погледнете по-нататък изображението, отвъд голямата секс играчка, ще видите, че на вратата зад нея има и чифт кървави отпечатъци от ръце, което може би предполага, че младата жена доста се забавлява от сцената си.

Нейното участие в предаването веднага стана вайръл в социалните мрежи и получи сериозна подкрепа за находчивия дженк.

Жена попадна в конфузна ситуация, след като лабрадорът ѝ отказа да пусне намерена секс-играчка (снимки)

В публикациите четем:

“Дамата току що участва на живо по БиБиСи, дали пък не трябваше първо да прегледа внимателно горния рафт зад гърба си?”

“Ти прослави нашата страна, домакинската работа ще почака малко.”

“Как пък успя да пропуснеш това, докато бърса прах по-рано?”

Общински шеф във Филипините прави секс по време на конференция в Zoom (видео)

Вече стана нещо като рубрика да ви показваме хора, които се включват на живо от домовете или офиса си в необичайно и неглижирано разположение. Подобен скандал съвсем наскоро се разрази и у нас, когато кадри от онлайн-лекция в Медицинския университет в София придобиха популярност покрай еротичния елемент, хванат от камерата на преподавателката. Можете да си ги припомните в следващия линк:

Вулгарност и еротика в онлайн лекции на Медицинския университет (видео 18+)

Не че има нещо забавно в безработицата в Уелс, но Ивет определено успя да обърне внимание върху проблема пред по-широка аудитория. И колкото и да е смешно, винаги си струва да проверите рафтовете си, преди да се появите на Zoom разговор с някой, не се знае кой, колко души и как Ви гледа.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции