<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90401" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зоран Заев: М...

Жена се вмъкна в клетката на маймуни, за да ги храни и бе уволнена от службата си (видео)

31 Май 2021
0 303

Адвокатска кантора в Тексас, САЩ, уволни служителка, която бе заснета да се промъква в клетката на маймуни в зоопарк в Ел Пасо, пише 9gag.

Работници, узнали за инцидента от публикация в социалните мрежи, възнамеряват да предявят иск срещу нарушителката, която е заплашена от солидни наказания.

“Тя е съзнавала, че върши нередност и трябва да се радва, че инцидентът не е довел до сериозни последици за нея или за животните. Вече повишихме степента на наблюдение в зоопарка чрез засилени патрули и съдействие от доброволци”, поясни директорът на зоологическата градина Джо Монтисано.

От кантората “Ловет” излязоха с официален пост във Facebook, в който заявяват, че са осведомени по случая с тяхната служителка, чието име не се споменава и че същата е била уволнена скоро след инцидента.

Стана ясно обаче, че почти веднага същата жена е била назначена в друга адвокатска кантора и че новият ѝ началник публично е порицал решението на “Ловит”. С пост във Facebook той ги обвинява, че са наказали несправедливо “най-добрия си служител” за нещо, което тя не е извършила в работното си време.

Наскоро ви разказахме за особено ексцентрична проява на обяснение в любов, при която 23-годишен мъж от Нова Зеландия откраднал маймунка от зоопарка, защото при разходката си с любимата по-рано същият бил затрогнат от начина, по който тя и приятелката му си общували през решетката.

Опитът му да впечатли любимото момиче струвало на мъжа 2,7-годишна присъда зад решетките и в крайна сметка раздяла с половинката.

Повече за куриозната случка можете да прочетете тук:

Влюбен мъж открадна маймуна от зоопарк, за да изненада любимата си и получи 2,7-годишна присъда

Източник: 9gag

Видео: ABC7

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции