<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90934" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ваксините ср...

Жена се върна вкъщи няколко дни, след като съпругът ѝ я погреба (видео)

06 Юни 2021
0 1863

Шокираща новина от Индия – жена се върна в дома си дни, след като беше погребана от близките, съобщава ladbible.

В Индия “лекуват” Covid-19 със “свещена” кравешка тор (видео и снимки)

Съпругът на жената я посещавал всеки ден в болницата, където тя страдала от коронавирус. Един ден той отишъл отново, но не я заварил в стаята. Докторите му съобщили, че е починала от болестта и му дали ковчег уж с нейното тяло, казвайки му да не го отваря поради мерките за сигурност и ограничаване разпространението на вируса. Оказало се, че вътре било тялото на друга починала пациентка.

В Индия настана същински ад с коронавируса, умират по 115 души в час

Затвореният ковчег бил погребан заедно с чуждото тяло при спазване на местните ритуали и присъствието на роднини и близки, които изобщо не подозирали в каква абсурдна ситуация са забъркани.

Няколко дни по-късно и синът на семейството се споминал от коронавирус, този път наистина.

На 25 май била възпоменателната церемония на двамата починали. На следващия ден обаче съпругата се върнала жива и здрава. Взела пари назаем, хванала си такси от болницата и се прибрала, неподозирайки какво се е случило в предишните дни. Били я преместили в друго отделение, затова не била в същата стая, където я посещавал нейният мъж.

Оказва се, че все още не е ясно кого са кремирали близките. Идентичността на другото тяло в затворения ковчег не е установена.

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции