<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=35431" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Жена се препъна в ограничителите на "Графа", сега е с травма на главата

01 Март 2019
0 2648

Така обсъжданите "перки на акули" по столичната улица "Граф Игнатиев" очаквано станаха причина за наранавания. Днес жена се спъна точно на един от тези гранитни ограничители, поставени преди няколко месеца.

 

 

 

Пристигналият екип на „Спешна помощ” установил, че има травма на главата, а от носа й текла и кръв.

 

 

Гранитните ограничители са поставени по дължината на цялата улица. Всъщност целта им е да предпазват пешеходците от движещия се трамвай.

 

 

От Столична община обясниха, че съоръженията са монтирани по изискване на „Пътна полиция”. При поставянето им софиянци ги оприличиха на "перки от акули" и „надгробни плочи”.

 

 

Други се оказаха лоши пророци. Според тях блокчетата се сливат по цвят с околните плочки. А някои родители смятат, че са опасни и за децата.

 

 

„Гранитните ограничители, монтирани на улица "Граф Игнатиев", са одобрени от Държавна приемателна комисия. На този етап не се предвижда тяхната подмяна”, коментира проектантът Радомира Методиева.

 

 

Пострадалата жена е прегледана в „Пирогов” и се възстановява в дома си. За щастие, при падането й наоколо не са минавали трамваите, от които „перките от акули” е трябвало да я предпазят.

 

 

Източник: novini.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции