Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Жена улови странна риба с две усти в езеро в щата Ню Йорк (снимки)
Жена улови странна риба с две усти в езеро в щата Ню Йорк (снимки)
ЗооГосподари
08-22-19
добавено
4093
прегледа

Жена рибар наскоро направи "улова на живота си", след като извади от водата на американско езеро риба с две усти, съобщава сайтът Ladbible.com.

 

 

 

 

Деби Гедис била излязла на риболов в езерото Чамплейн, в северната част на щата Ню Йорк, когато извадила страннен екземпляр от водата. Риболовците на лодката били изумени, когато забелязали необичайния вид на хванатата риба, така че не я пуснали обратно във водата, преди да си направят няколко снимки с нея, които веднага станаха вайръл във фейсбук.

 

 

 

 

Деби, която е от Платсбърг, Ню Йорк, каза пред Фокс Нюз: "Когато захапа стръвта, си помислих: Дано да е толкова голяма, колкото се усеща! Когато я извадихме на лодката, не си повярвах на очите какво виждам - две усти. И въпреки това рибата беше здрава и жизнена. Невероятно! Бързо направихме снимки и я пуснахме."

 

 

 

 

Според някои биолози тази малформация е причинена генетично или се е получила заради замърсяването на езерата, но според други е резултат на травма и успешното ѝ, макар и необичайно зарастване. 

 

 

 

Източник: Ladbible.com