Жените могат да забременеят, докато плуват в басейн, обяви шефка на “Закрила на детето” в Индонезия

February 25, 2020
20 49
Коментари: 0

Жените могат да забременят, докато плуват в басейн, в който има “особено силни мъжки сперматозоиди”, предупреди високопоставен служител от “Закрила на детето” в Индонезия. Сити Хикмавати, комисарят на Индонезийската комисия за закрила на детето (KPAI) по въпросите на здравето, наркотиците и наркоманиите, заяви това в интервю за местния новинарски сайт “Tribun Jakarta” миналата седмица.

 

 

 

 

 

„Има особено силен тип мъжки сперматозоиди, които могат да доведат до бременност при жени без проникване, само докато плуват в басейн, в който мъжът е еякулирал”, заяви Хикмавати, цитирана от The Independent. Изказването ѝ предизвика скандал в страната и се стигна до призиви за нейната оставка. По-късно тя се извини за своето твърдение след острата реакция на думите ѝ в социалните мрежи. 

 

 

 

 

 

“Изказването ми беше от лично имe, а не от името на организацията. Отричам се от думите си. Моля всички медии да спрат да разпространяват моето изказване“, каза още представителят на “Закрила на детето”. От Индонезийската асоциация на лекарите побързаха да успокоят, че жените не могат да забременят, плувайки в басейни.

 

 

Източник: The Independent

 

Коментари

Реакции

LIVE | Вторник | 18:00 ч.: Бойко Борисов и ген. Мутафчийски ще отговарят на вашите въпроси във FB страницата ни!