<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85295" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Въоръжени с м...

Жени нарочно кашляха в лицето на таксиметров шофьор и го напръскаха със спрей (видео)

12 Март 2021
7 13759

Антимаскърка се изкашля в лицето на шофьор на Uber в Сан Франциско, а друга го напръска със спрей на слизане от таксито при скандал за неспазване на мерките срещу Covid-19, съобщава DailyMail. Двете жени са привикани в полицията, за да им бъдат повдигнати обвинения в нападение над служителя.

24-годишната Арна Кимиай и връстничката ѝ Малайзия Кинг отказали да си сложат маски при качването им в автомобил на нискотарифната компания за градски превози Uber. Нещо повече, Кимиай смъкнала маската на шофьора Субхакар Хадка и започнала демонстративно да кашля в лицето му. В крайна сметка мъжът отбил колата от пътя и издърпал жените навън, при което Малайзия Кинг го напръскала с предполагаем лютив спрей.

Кинг била повикана в полицията на Лас Вегас, където ѝ е повдигнато обвинение в нападение с химически препарат, физическа саморазправа и заплаха за здравето и безопасността на служителя. А що се отмнася до Кимиай, то адвокатът ѝ очаква тя да отговори на същите обвинения по местоадрес в Сан Франциско.

В напоително видео, качено в Instagram, Кимиай, облечена само по бельо, изрази груби нападки по отношение шофьора Кадка. Вместо да опита да се извини за собственото си непристойно поведение към мъжа, тя дори го заплаши, че “историята щяла да свърши по съвсем друг начин”, ако само нещо ѝ се било случило. Тя не щади атаките си и към компанията Uber, като заяви в обръщението си, че в бъдеще ще предпочете услугите на конкурентмната компания Lyft.

Междувременно и Uber, и Lyft излязоха със становище, че на Арна Кимиай ще ѝ бъде забранено да ползва услугите им.

Субхакар Хадка пък, който е мигрирал в САЩ от Непал, за да издържа семейството си, е заявил пред ABC, че агресивното поведение на младите жени имало расови подбуди.

„Нищо лошо не съм им казал, нито съм псувал, аз не съм възпитан по този начин, нито удрям хора, но те отказваха да слязат от колата ми”, споделя Хадка.

Жена изхвърли покупките от количката си, ядосана от изискването да носи маска в супермаркет (видео)

Полицията на Сан Франциско продължава разследването по случая.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции