Следва: Диви животни ...

Жестокост и насилие към домашни животни – новата шокираща мода в YouTube (видео 18+)

26 Август 2019
41 21649

Шокиращият случай с влогърката Брук Хаутс, която публикива в You Tube видео как бие и плюе кучето си и предизвика вълна от недоволство в мрежата, за съжаление не се оказва единичен.

 

 

СТАРТИРАХА ПЕТИЦИЯ СРЕЩУ ВЛОГЪРКА В YOUTUBE, КОЯТО БИЕ И ПЛЮЕ КУЧЕТО СИ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Публикуването на видеоклипове с жестокост и насилие спрямо домашни животни се превръща в истинска тенденция и опасна мода в YouTube, пише LADbible.

 

 

 

Видео показва полуярната геймърка Наталия Моголон, която принуждава котката си да пие водка като я целува с пълна уста с алкохол.

 

 

 

 

 

 

След вълната от остри критики в мрежата Моголон се извини за „неправилната си преценка“, като призна, че храненето на котка с водка е „глупаво нещо“.

 

 

 

 

Друго видео, което можете да видите горе, показва как влогърът в YouTube Коребу от Корея наранява и ударя кучето си. “Sseungnyangie”, каквото е потребилското му име, беше арестуван от полицията за нехуманното си отношение към животното след като потребители в YouTube сигнализирали властите за проявената жестокост.

 

 

По-късно “Sseungnyangie” скандализира още повече потребителите в мрежата след като направи видео изявление: “Мога да правя, каквото си поискам. Не могат да ми направят нищо, ако ударя кучето си”.

 

 

Влогърите в YouTube като Брук Хотс явно са доста, а техният стремеж да съберат повече харесвания се превърща в опасна тенденция за нехуманно отношение към животните.

 

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции