Журито на Мис България 2017 не искало Тамара Георгиева (видео)

November 23, 2017
19 39081
Коментари: 0

С пълна сила продължава скандалът около избора на новата „Мис България” Тамара Георгиева. По последна информация журито всъщност не е подкрепило победителката.

 

 

„Точкуването на конкурса става за три места. Първото носи 10 точки, второто – 6 точки, и третото – 3 точки. Имаше пет момичета с няколко първи места. Изборът беше изключително труден. Правим сбор от точките. Проблемът е, че просто се размиха гласовете между пет момичета”, обясни пред Нова телевизия организаторът на конкурса Ирина Папазова.

 

 

„Снимката с профила на Тамара Георгиева е умишлена провокация от страна на един фотограф. Всеки хвана вълната и се опитва да си прави PR по някакъв начин, вадейки дивиденти от тази тема. За мен това момиче беше очернено”, коментира още Папазова.

 

Мария Бонева, която беше сред членовете на журито, заяви, че тя лично е сложила Тамара Георгиева в челната тройка, но не на първо място, а на второ.

 

Друг член на журито – Иво Танев, коментира, че което и момиче да беше избрано за „Мис България” тази година, хората нямаше да бъдат доволни, защото не е имало момиче с ярко изявено присъствие на сцената. Според него трябва да се сложи точка на целия скандал, защото конкурсът си има регламент и той е спазен.

 

“Лично аз не включих Тамара Георгиева в тройката. Моята подредба беше друга. Не казвам, че момичето е лошо и обидите, които се изсипаха върху нея, са нещо изумително”, каза още Иво Танев. Той категорично отрече върху журито да е имало какъвто и да било натиск, за да се стигне до избора на Тамара.

 

Коя всъщност е Тамара Георгиева?

 

Докато държавата се стресе от скандала около избора на Тамара, наяве излязоха доста пикантни неща от личния и живот. Новата Мис България се оказа снаха на бизнесдамата Катя Роуз – собственичката на прочутата Rose Fashion House, пише Блиц.
 

Свекървата на миската е и носителка на титлите: Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и Бизнес дама благотворител 2013.

 

В първото си интервю като Мис България победителката признава, че има приятел, но е категорична, че той няма никаква връзка с модните среди. Това се оказва лъжа. Тамара има връзка със Стивън Роуз, син на Катя Роуз.

 

Коментари

Реакции

Вижте отговорите на вашите въпроси във връзка с коронавирус (ПРОДЪЛЖЕНИЕ):