<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83847" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена събра на...

Жълто списание стана за смях като обяви “раздяла между Хари и Меган” в деня, в който съобщиха, че чакат бебе (снимки)

15 Февруари 2021
0 2794

Австралийското таблоидно женско списание “New Idea” публикува на корицата си новината, че принц Хари и Меган Маркъл са се разделили в момент, в който кралската двойка обяви, че очаква бебе, съобщава TheGuardian.

“Тава беше всичко”, гласи подзаглавието на материала, удостовертен с печат “Официално изявление на Двореца”.

Жълто списание стана за смях като обяви &#8220;раздяла между Хари и Меган&#8221; в деня, в който съобщиха, че чакат бебе (снимки)

Ненавременното хитово заглавие удари в земята всички новинарски стандарти, именно защото излезе в деня, в който херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха официално, че Меган е бременна с втората им рожба. И, разбира се, стана за смях!

Жълто списание стана за смях като обяви &#8220;раздяла между Хари и Меган&#8221; в деня, в който съобщиха, че чакат бебе (снимки)

Двойката публикува своя черно-бяла фотография от времето, когато Меган бе бременна с Арчи. На снимката двамата са под сянката на дърво като тя е положила глава на коляното му, a дланта ѝ лежи върху бременното ѝ коремче.

Говорител на Хари и Меган, които вече са родители на едногодишния син Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, потвърди: „Арчи ще бъде голям брат. Херцогът и херцогинята на Съсекс са доволни, че очакват второто си дете. “

С публикацията си в неделя звездната двойка повтори жеста на принцеса Даяна от преди 36 години, когат на Св. Валентин тя оповести пред медиите, че е бременна с Хари.

Хари и Меган обявиха, че се оттеглят от кралските си задължения и искат да работят

Припомняме, че на 31 март Хари и Меган се отделиха от кралското семейство и заживяха в Северна Америка. Въпреки това принц Хари запази титлата си, но се нареди едва шести в списъка с престолонаследниците на кралица Елизабет II.

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции