<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=97397" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лора Крумова ...

„Забраненото шоу на Рачков“ се завръща в целия си блясък на 12 септември (видео)

24 Август 2021
0 1624

Вторият сезон на предаването завладява ефира на NOVA с неподправен хумор и нови изненади

„Забраненото шоу на Рачков“ се завръща триумфално на бял кон тази есен по NOVA. Култовият водещ Димитър Рачков ще стартира втория сезон на предаването на 12 септември.

С грандиозен финал и първа носителка на титлата „Мис Рачков“ завърши първи сезон на „Забраненото шоу на Рачков“ (видео и снимки)

Всяка неделна вечер в познатото време (20:00 ч.) той ще превземе ефира с неповторим хумор, съзвездие от знаменитости, нови предизвикателства, комични скечове и емоционални моменти. Музикалните изпълнения, превърнали се в неразделна част от шоуто, отново ще бъдат поверени на специалния бенд „Найс Ту Митю“, начело с любимия изпълнител и музикален продуцент на шоуто Рафи Бохосян.  

Рафи Капки

След успешния първи сезон на “Забраненото шоу на Рачков“, положителните емоции ще бъдат гарантирани с нови оригинални конкурси и редица разнообразни теми, на които ще бъде посветено всяко издание на предаването. Вниманието на зрителите ще привлече и специалното нововъведение този сезон – Лудата стая за скечове. Тя ще предложи много забавни изненади и ще демонстрира технологични възможности, напълно нови за българския телевизионен ефир.

В култовите музикални изпълнения в шоуто на бенда „Найс ту Митю“, с много танци и специални хореографии ще се присъединят и страхотните танцьори от балет „Funky Monkeys”. От септември те ще бъдат част от предаването всяка неделя и ще направят сцената още по-пъстра и жива.

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ от 12 септември по NOVA!

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в “Забраненото шоу на Рачков“ във Vbox7.com и в NOVA PLAY.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции