Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Забраниха "Деня на влюбените" в индонезийски град, защото нарушавал ислямските ценности
Забраниха "Деня на влюбените" в индонезийски град, защото нарушавал ислямските ценности
По света
02-13-20
добавено
573
прегледа

Отбелязването на "Деня на влюбените" на 14 февруари е забранено в град в Индонезия, защото нарушавал "ислямски ценности". Младите двойки в град Банда Ачех бяха предупредени, че ще нарушат ислямските закони, ако празнуват романтичния празник, пише Daily Mail.

 

 

НА-РОЯЦИ.КОМ: ПРАЗНИКЪТ НА ВЛЮБЕНИТЕ

 

 

 

 

ЖЕНА ОТ ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ ЕМИРСТВА ИСКА РАЗВОД ЗАРАДИ „ПРЕКАЛЕНАТА ЛЮБОВ“ НА СЪПРУГА СИ

 

 

Хотелите, рестoрантите и месатата за забавление са получили също предупреждение да не органзират никакви събития. „За да поддържаме ислямските ценности, бихме искали да информираме обществеността, че "Денят на влюбените" е в противоречие с ислямския закон и не е част от културата на град Ачех“, заяви кметът на града Аминула Усман 

 

 

 

 

Градът има население от около 270 000 души. Ачех е единственият регион в Индонезия с преобладаващo мюсюлмани, който налага закона на Шериата. 

 

 

Източник: Daily Mail