<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=58336" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Завод в Димитровград работи в разрез със законовите мерки, множество служители са подложени на риск (снимка)

16 Март 2020
0 20758

Възмутени наши зрители ни подадоха сигнал, в който твърдят, че въпреки строгите мерки, които наложи Оперативният щаб за справяне с пандемията от коронавирус, завод “Язаки” в Димитровград – клон “Крепост” работи всеки ден!

Хората, подали сигнала разказват, че в завода за автомобилни кабели работят две смени, всяка от които е по 2000 човека. В завода не се взимат никакви мерки за обезопасяване. За доказателство има снимка, за която се твърди, че е направена в понеделник 16.03.2020, на четвъртия ден от въвеждането на извънредното положение в България.

На снимката се виждат множество хора, скупчени на едно място, без никакви обезопасителни мерки. В завода работят хора, които пътуват от различни градове и всеки един от тях подлага семейството си и съседите си на риск от заразяване.

За пореден път апелираме към всички хора и работодатели да спазват законовите мерки, приети след въвеждането на извънредното положение заради коронавируса, а към властите – да следят по-стриктно за спазването им.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Donka

    17 Март 2020

    Това е язаки Димитровград. Вчера към 18:00 ни направиха събрание и ни казаха че язаки няма да спира да работи, нямало опасност от заразяване че предприели всички му ни мерки както виждате на снимката това са мерките. Казаха на който не му харесва да подаде молбата за напускане нямали сме право на отпуски нито на платена нито на не платена. Аз като майка на две малки деца подадох молба за напускане за да предпазят децата си. Това е България

Покажи всички Скрий

Реакции