<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38871" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нов, по-силен ...

Загиналият в разбилия се хеликоптер милиардер е водел дъщеря си по спешност към болница (видео и снимки)

06 Юли 2019
0 62472

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази съболезнования за смъртта на американския милиардер Крис Клайн и дъщеря му, които загинаха при катастрофа на хеликоптер над Атлантическия океан, заедно с три нейни приятелки и още двама човека, съобщава The Daily Mail.

 

Бизнесменът е бил крупен дарител на комитета по инаугурацията на Тръмп, която е спонсорирал с 1 милион долара.

 

АМЕРИКАНСКИ МИЛИАРДЕР И ДЪЩЕРЯ МУ ЗАГИНАХА В КАТАСТРОФА С ХЕЛИКОПТЕР НА БАХАМИТЕ

 

Групата е пътувала с хеликоптера за Флорида, защото са придружавали 22-годишната дъщеря на Клайн – Камерън, която е била в състояние, нуждаещо се от спешна медицинска помощ. Не се съобщава какъв точно е бил здравословният проблем на момичето.

 

 

""

 

 

Появиха се и подводни снимки на разбилия се във водата 17-местен хеликоптер "Аугуста Уестланд AW-1339", който е катастрофирал в 2 часа сутринта местно време в четвъртък.

 

 

""

 

 

"Моите дълбоки съболезнования към семейството и приятелите на големия бизнесмен и енергиен експерт Крис Клайн, неговата прекрасна дъщеря Камерън и техните приятели, заради трагичния инцидент, който се случи на Бахамите", написа в петък Доналд Тръмп в Туийтър. "Хората от Западна Вирджиния никога няма да ги забравят!"

 

 

""

 

 

Бизнесменът щеше да навърши 61 години в петък. Семейството на Клайн излезе със заявление вчера: "Всички сме дълбоко покрусени от съобщението за смъртта на обичните ни баща Крис и сестра Камерън. Тази загуба ще се почувства от всички, които имаха привилегията да ги познават."

 

 

""

 

 

Източник: The Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции