<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78433" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фандъкова: Въ...

Задържаха изрода, наръгал с нож куче в София, хора се оплакват, че е заплашвал и тях (видео)

21 Ноември 2020
0 8799

Вчера ви показахме шокиращи кадри, на които се вижда как мъж наръгва с нож невинно лежащо на тротоара куче в столичния квартал „Надежда“ 4. Ясен е извършителят на зверството – Митко Димитров – криминалнопроявен мъж, познат на хората в квартала. Той е задържан за 72 часа във Второ РПУ в София. При обиск в дома му са открити множество оръжия, за което ще му бъдат повдигнати и допълнителни обвинения. Жители на квартала свидетелстват, че мъжът е заплашвал нееднократно и хора с нож, но няма данни да е бил наказван за тези свои действия.

Според Закона за защита на животните извършеното деяние се класифицира като проява на особена жестокост към животно и се наказва с глоба в размер от 500 до 1000 лева, а ако се докаже, че е извършено повторно, глобата е от 1000 до 2000 лв., а имуществената санкция – от 2000 до 3000 лв.

Изрод наръга с нож кротко куче посред бял ден в София (видео)

Междувременно кучето се възстановява и е прибрано в близкия магазин, чиито собственици разпространиха кадрите в социалните мрежи. От години то живее там, а хората от квартала го определят като изключително добродушно. След инцидента много от тях са го посетили, за да се уверят лично, че е добре и са го изненадали с подаръци и пожелания за бързо възстановяване. Въпреки добрите грижи в магазина, се търси и осиновител за Белчо – ако имате желание той да се превърне във ваш най-добър приятел, можете да се свържете с Мартин Янчев.

Ние от „Господарите“ продължаваме да следим случая, за да разберем какви ще са последиците за извършителя на това зверство и за пореден път призоваваме Зоополицията да се активизира, за да се спрат подобни прояви!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Мария Къркаличева

    29 Ноември 2020

    Господари сте, наистина! В годините се превърнахте не само в трибуна на пренебрегнатите, слабите, обезправените, превърнахте се и във възможност те да получат справедливост, закрила, помощ! Продължавайте в същия дух, Господари! Дано красивата добра душица се възстанови, а за такива "хора" - най-строги и тежки реални наказания!!!

Реакции