<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93411" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха д...

Задържаха трима репортери на жълт вестник след пиянски скандал с полицаи в София

07 Юли 2021
0 460

Двама журналисти и фоторепортер са задържани в полицията във вторник вечерта в София. Неофициалната информация на МВР е, че причината е скандал пред редакция на вестник. По неофициална информация на Mediapool, става дума за жълтия вестник “Уикенд”.

Сигналът е подаден около 21.30 от охранител в сграда в центъра на София, в която се намира редакцията на вестника. Пристигналият на място патрул на полицията открил там тримата журналисти.

Последвал е скандал с полицаите. На място са били извикани и още два патрула, а накрая тримата са откарани в 5-о РПУ. По случая тече разследване. Инцидентът е станал в центъра на столицата на ул. „Г.С. Раковски“.

Пред Mediapool вътрешният министър Бойко Рашков потвърди информация за арестите. Той съобщи, че му е предоставена информация, че става дума за задържани журналисти, някои, от които са употребили алкохол преди това. Имало е и сдърпване със служители на полицията. Някои от задържаните имат криминални регистрации за хулиганство, каза Рашков.

“Това все пак може да обясни поведението на част от задържаните“, каза Рашков. Той допълни, че за него няма „неудобни и удобни журналисти“, а „такива, които са журналисти и такива, които не са“.

Източник: Mediapool

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции