Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Заложническа криза при раздаване на дипломи в офиса на сдружение "Информа"
Заложническа криза при раздаване на дипломи в офиса на сдружение "Информа"
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-02-18
добавено
8782
прегледа

С "Господари на ефира" се свързаха потърпевши, които са завършили курс по оперативно счетоводство, проведен от Сдружение "Информа". Агенцията по заетостта отказва да заплати ваучерите, а от "Информа" отказват да предоставят дипломите.

 

 

 


Нашият репортер Дани Йорданов посети фирмата в работно време, но не откри никого. Екипът бе заснет от скрита камера и това се оказа напълно достатъчно да се реши проблемът със задържаните дипломи.

 


За дипломирането обаче се оказа, че има и още условия - като да се подпише съмнителна декларация, в която курсиста заявява, че е доволен от проведеното от изпълнителя обучение и няма никакви претенции. Време е отново да се включи репортера ни. При неговото посещение, раздаването на дипломите за обучителни курсове се превръща в заложническа криза и част от курсистите са заключени в офиса на фирмата.

 

 

Нещата ескалират, част от хората не се чувстват добре. От предаването се пробваме да се свържем с представител на "Информа" и да помолим да съдействат курсистите да напуснат офиса нормално.