Зам.-шефът на руския парламент към хулиганите в Марсилия: Браво момчета! Продължавайте така!

June 14, 2016
22 11913
Коментари: 0

Зам.-председателят на руския парламент Игор Лебедев втрещи социалните мрежи, публикувайки в профила си в Туитър възторжено обръщение към сънародниците му, които три дни участваха в ожесточени улични боеве с англичаните в Марсилия на и извън стадиона. За това информира Mediapool

 

"Не виждам нищо ужасяващо в това да се бориш срещу фанатиците. Напротив, браво момчета. Продължавайте така! Не разбирам политиците, които критикуват нашите фенове. Ние трябва да ги защитим и след това да разрешим проблема, когато се върнат у дома", написа Лебедев, който е и член на Руския футболен съюз.

 

ПОСЛЕДНИТЕ НЕУСПЕХИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ В ГОСПОДАРИТЕ

 

"В днешно време, в 9 от 10 случая феновете се бият. Това е съвсем нормално. Руснаците защитаваха честта на своята държава и не оставиха англичаните да ги обиждат. Ние трябва да извиним нашите запалянковци и да ги разберем", завършваше туитът на руския политик.

 

Изявата му в социалната мрежа стана на фона на решението на УЕФА да наложи условна дисквалификация на Русия, която ще бъде активирана, ако феновете на страната предизвикат отново безредици по трибуните по време на някой от оставащите мачове на тима от Евро 2016.

 

ПРЕМИЕРСКИ ДУЗПИ С РЪКА В ДЖОБА, ЦИНИЗЪМ ПО РОДНИТЕ ТЕРЕНИ И БРУТАЛНОСТ В ЖЕНСКИЯ ФУТБОЛ

Коментари

Реакции

Следете разпространението на COVID-19 в реално време: