<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41048" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Джок Полфрий...

Запалиха автомобила на разследващ полицай в София

29 Септември 2019
0 20883

В столицата е била запалена колата на разследващ полицай, съобщава Нова тв.

 

Деянието е извършено около 5 часа тази сутрин. Щетите са материални. Колата е паркирана пред входа на блока на собствениците. Те са мъж и жена – служители в системата на МВР. Синът им е репортерът на Нова телевизия Кристиян Попов. Това е вторият палеж в рамките само на година.

 

„Беше към 5 часа сутринта. Първо чух свистене. После видях в тавана ми отблясъци от огъня. Погледнах през прозореца и видях, че колата ни гори. Това е втора кола в рамките на година и половина. Веднага изтичах и започнахме да гасим с малки пожарогасители, но това е нищо, не можеш да го локализираш. Единствено може да го спреш за момент и той лумва отново. Бяхме се обадили на пожарната. Много бързо дойдоха. Може би 5 минути им трябваше. И още 5 да го загасят, но щетите са доста сериозни”, разказва Попов.

 

Камера пред блока е заснела извършителя на палежа. Предишното посегателство върху автомобил на семейството все още не е разкрит. Извършителят отново е бил заснет. Собствениците смятат, че става дума за един и същи човек.

 

От МВР са коментирали, че по случая тече разследване.

 

 

 

Източник: Нова тв

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции