<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71930" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдът обяви м...

Заплашват протестираща, снимала на живо инцидента с колата пред Румънското посолство (РЕПОРТАЖ)

23 Август 2020
0 15327

Скъпи приятели, наскоро ви показахме как интернет тролове заплашват протестиращи от Варна и Лондон и ги обиждат с най-различни епитети. Оказа се обаче, че далеч не само тролски профили са способни на непредизвикана агресия онлайн.

Интернет тролове заплашват и обиждат протестиращи срещу правителството (РЕПОРТАЖ)

След като многократно Анна Радева предава на живо от протестите в личния си профил в социалната мрежа, едни от последните ѝ кадри събужда вербалната агресия на няколко потребители, които решават да излеят гнева си на лични съобщения. Провокирани са най-вече от клипа от нощта на ескалация на напрежението пред Румънското посолство, на който се чува как Анна Радева призовава протестиращите да спрат с агресията, защото в колата има деца.

Умишлено ли допуска полицията провокациите на протестите? (Коментарът на „Господарите“)

Активната жена разказа в интервю с репортерката ни Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт каква е мотивацията ѝ да бъде на Орлов мост вече толкова дни и какви са останалите хора, живеещи в „Орлов град“, както вече наричат мястото на блокадата. Тя коментира и начина, по който политически фигури определят протестиращите – те използват същите думи, каквито и агресивните потребители, които са я нагрубили онлайн.

Симеонов за протестиращите: Лузъри и ултраси с наркотици по джобовете (видео)

На въпрос дали според нея напрежението е изкуствено предизвикано, тя е категорична, че то идва от медиите – както и сами можете да се убедите в материала.

Анна Радева е категорична, че ще подаде жалба в полицията и се надява органите на реда да си свършат работата. Ние ще проследим по какъв начин те ще реагират на тази жалба, а вие ни сигнализирайте за всякакви злоупотреби и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции