<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41487" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Млада жена си...

Запорираха имущество на Арабаджиеви за над 310 милиона лева

15 Октомври 2019
0 3040

Имущество за над 310 млн. лв. и 9 фирми на Вълчо и Маринела Арабаджиеви са запорирани по искане на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ), съобщиха от ведомството.

 

 

СЪДЪТ ВДИГНА ЗАПОРА ВЪРХУ ИМОТИ И СМЕТКИ НА ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ

 

 

""

 

Това става след получено уведомление от Специализираната прокуратура за участие на семейство Арабаджиеви в престъпна група. Маринела и Ветко Арабаджиеви са в ареста с обвинения за данъчни престъпления и пране на пари.

 

 

КОРУПЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА НАРАСТВА, ВЪПРЕКИ АРЕСТИТЕ, СМЯТАТ БЪЛГАРИТЕ

 

 

""

 

 

В продължение на месеци властите ги издирваха, а през март тази година ги задържаха в имението на Георги Семерджиев – Жоро Шопа в Испания. Арабаджиеви отказаха доброволна екстрадиция и затова се наложи връщането им да бъде одобрено от съда. Как ескортираха Маринела Арабаджиева можете да си припомните във видеото горе. 

 

 

ЕТО КАК ЕСКОРТИРАХА МАРИНЕЛА АРАБАДЖИЕВА НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

Първоначално у нас се завърна Ветко Арабаджиев, а впоследствие – и съпругата му. В средата на септември Маринела бе пусната под домашен арест заради влошеното ѝ здравословно състояние. Докато Арабаджиеви се издирваха в чужбина, синът им – Вълчо прекара няколко месеца в следствения арест с обвинение за пране на пари. Той бе освободен срещу 500 хил. лв. гаранция. Обвинение му бе повдигнато след акция на спецпрокуратурата в хотелите на семейството в края на миналото лято.

 

 

Източник: КПКОНПИ 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции