Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Започна нов ремонт на ремонта на "Графа"
Започна нов ремонт на ремонта на "Графа"
gospodari.com
04-16-19
добавено
2108
прегледа

Вече отремонтирани и отворени за движение участъци на ул. „Граф Игнатиев” в София отново са в ремонт, а на места загражденията са поставени пак. След дъждовете миналата седмица, при които централната столична улица затъна в локви, изпълнителят „Джи Пи груп” започна поредния ремонт на ремонта. Преправят се тротоарите срещу градинката на църквата „Св. Седмочисленици” и се пренареждат плочки по площад „Славейков”. Според работници на обекта при градинката при досегашното строителство е пропуснато да се направят отвори в настилката за оттичане на водосточните тръби на жилищните сгради. Затова при първия по-сериозен дъжд водата от тях е започнала да се излива директно върху току-що наредения плочник.

 

Ако изпълнителят „Джи Пи груп” реши да поправи всички места, където преди дни се събраха локви, би трябвало да пренареди и част от шарените блокове пред „Св. Седмочисленици”. Особено по границата с тревните площи, тъй като там се получиха едни от най-сериозните проблеми.

 

Части от пл. „Славейков”, по които вече пешеходците можеха да се движат, отново са оградени и се вижда как работещите пренареждат настилката. Както „Сега” писа, миналия четвъртък от Столичната община съобщиха, че ремонтът на „Графа” ще се удължи с минимум 86 дни, което означава финал най-рано на 29 май. От „Московска” 33 обаче засега не потвърждават официално датата, като не посочват и друга.

 

Източник: Сега

Снимка: Площад Славейков