Следва: Македонка на...

Зарязана жена изпрати на бившия си един тон лук, за да го накара да плаче колкото нея (видео и снимки)

19 Май 2020
44 2409

Жена с разбито сърце изпрати на бившето си гадже един тон лук, за да го накара да плаче толкова много, колкото е плакала и тя, пише Daily Mail. Драмата се разиграла в град Шандун, в източната част на Китай.

Момичето, чието фамилно име е Джао, била опустошена, след като партньорът ѝ, с който била над година, се разделил с нея. Кадри, разпространени от китайски медии, показват предполагаемия бивш, който гледа объркан при вида на купищата зеленчук, доставени до вратата му.

На снимките се вижда и доставчикът, разтоварил лука.

Джао казва, че била бясна, когато разбрала от общи приятели, че бившият ѝ любим не е пролял никакви сълзи след раздялата, докато тя прекарала три дни в плач. Ето защо поръчала един тон червен лук да бъде доставен на вратата на бившето ѝ гадже с бележка, която гласи: „Плаках три дни, сега е твой ред“.

В клипа може да се види документа за поръчка с инструкция, която моли куриера да не се свързва с получателя: „Просто зарежете лука на входната врата“. Твърди се, че доставчикът е прекарал повече от четири часа в носене на лука от камиона до вратата на мъжа.

Съседка, която живее в същия комплекс като гаджето на Джао, се оплака пред репортери: „Не знам дали приятелят ѝ плаче, но аз определено плаках! Навсякъде мирише на лук!“

Отмъщението идва, докато Китай се подготвя да отбележи „Денят на 520“ на 20 май. Това е неофициален ден на Свети Валентин в страната, тъй като произношението на числото звучи като фразата „Обичам те“ на мандарин.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции