<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42058" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Затвор заплашва жена, забравила да върне две книги в библиотеката

05 Ноември 2019
0 7206

93 дни зад решетките и глоба в размер на 500 долара (873 лева) заплашват майката на пет деца Мелинда Сандърс-Джоунс, защото  забравила да върне две книги в библиотеката, пише LADbible.

 

 

Преди две години Мелинда наела книгата „Къде свършва тротоарът и нощта", която е от две части, за децата си. Когато отишла отново до библиотеката след време, там ѝ казали, че трябва да върне книгите незабавно. Мелинда се сетила, че те най-вероятно стоят на рафта у дома, но отново забравила да ги върне веднага.

 

 

""

 

Седмица по-късно, в деня на своето повишение на работа, Мелинда открила, че има заповед за ареста ѝ. Шефът на Мелинда ѝ се обадил да ѝ съобщил новината, че не може да остане на работа. "Започнах да се смея и не можех да повярвам какво ми казва", спомня си Мелинда.

 

 

""

 

 

„Не е правилно, че не съм върнала книгите навреме, но аз наистина не съм искала да ги открадна. Влизането в затвора е прекалено. Не съм очаквала да ми повидгнат наказателни обвинение за две невърнати книги", коментира още жената. Следващото съдебно заседание по делото срещу Мелинда е насрочено за 7 ноември.

 

 

""

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции