Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Защо отказват на Гибона важно лекарство?
Защо отказват на Гибона важно лекарство?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
10-10-18
добавено
21478
прегледа

Към нас се обърна футболната легенда Божидар Искренов - Гибона. А причината е отказ на важно лекарство. За да разбере повече по темата, нашият репортер Влади Василев е в Стара Загора.

 

 

 

От репортажа става ясно, че съпругата на футболиста страда от тежко заболяване и се нуждае от инжекция, която трябва да получава всеки месец. Гибона взема това лекарство от няколко години, докато изведнъж от аптеката не му го отказват. Аргументите са различни и неясни.

 

 

Цената на инжекцията е около 1600-1700 лв. По думите на Божидар Искренов, има вероятност лекарството да се отказва умишлено, за да може да бъде продадено.

 

 

Гибона и Влади Василев посетиха аптеката в търсене на отговор. Управителят й посочи, че причината е в изтеклия протокол. Освен това имало и забавяне в доставката.

 

Какво още каза той - вижте във видеото.